Diensten

Keuzes keuzes keuzes

In de basis beschikken wij over 4 smaken om te kunnen verhuizen. Variaties hierin zijn mogelijk. Soms helpen klanten mee om gebruik te maken van onze premium diensten maar toch om binnen een budget te verhuizen, en soms wil een klant volledig ontzorgd worden. Er zijn verhuizers die een prijs kunnen plakken aan een verhuizing, wij niet. Elke verhuizing is anders, de woning, inboedel, wensen, toegankelijkheid, een soms bijzonderheden. Wij maken altijd vrijblijvend een afspraak om de situatie in kaart te brengen en te luisteren welke wensen de klant heeft. Hierna kunnen wij een tarief afgeven op maat.

Verhuizer Gooi
Alleen de verhuizing

De klant bereid alles voor, pakt in met gebruik van eigen, of onze professionele dozen en materiaal, en demonteert waar nodig. De verhuizing staat vervolgens klaar om opgepikt te worden door onze verhuizers op de verhuisdag. Wij halen elke ruimte leeg, vervoeren het naar de nieuwe bestemming en lossen alles waar het hoort te staan. De klant pakt zelf uit en monteert waar nodig.

Verhuizer in het Gooi
de verhuizing plus de- en montage

De klant pakt in en zorgt ervoor dat de verhuizing klaar staat behalve montage werkzaamheden. De- en montage bij een verhuizer blijft beperkt tot meubels wat uit elkaar moeten zodat het eruit en erin kan in de oude en nieuwe woning. Wasmachines ontkoppelen, plafondlampen eraf halen horen niet tot de- en montage omdat een verhuizer niet verzekerd is voor water en elektra.

OrangeMovers Nederland
inpakken, montage, en verhuizen

De klant doet in principe niets, en zorgt alleen ervoor dat zijn/haar inboedel klaar staat om ingepakt te worden. Wij komen dan met eigen verhuisdozen en materiaal, pakken in, demonteren waar nodig, verhuizen je bezit, en zorgen dat alles weer netjes in je nieuwe woning staat. Zelfs uitpakken behoort tot de mogelijkheden maar komt zelden voor omdat klanten vaak rustig zelf alles uit wil pakken om alles een eigen plekje te geven in de nieuwe woning.

OrangeMovers
opslag

Er zijn verschillende vormen van opslag. Bij de verhuizer of extern. Bij de verhuizer zijn voornamelijk 2 variaties - in containers (gevoelig voor schimmel) en in opslag kisten (geventileerd en van hout). Elk vorm van opslag heeft voor- en nadelen en zijn er verschillen in prijs. Wij luisteren naar je wensen en adviseren welke vorm het beste bij jou past.