Wie zijn wij

Onze missie

Jij bent onze klant. Efficient, veilig, schadevrij en een hoge mate van service, betrouwbaarheid en anonimiteit. 

Wij zijn verhuizers, vakkundig, efficiënt, premium, betaalbaar. Wil je een verhuizer op niveau? Een die begrijpt dat je niet elke dag je bezit verhuist? Vreemde mensen in huis, maar toch discreet, persoonlijk, en betrouwbaar? En bovenal een die respectvol omgaat met je bezit en rekening houdt met je wensen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Verhuizer Naarden

Bijzondere ervaringen

Klanten, van jong tot oud, met bijzondere ervaringen, verhalen en op pad naar iets nieuws! Soms leuk, soms niet. Wat jouw verhaal ook is, wij zorgen ervoor dat je geen stress ervaart rondom je verhuizing. Wij brengen rust op deze dag zodat je het los kan laten en kan toekijken hoe wij je bezit zorgvuldig van A naar B verplaatsen.

Voor ons een dagelijkse taak, onze broodwinning. Maar wij beseffen tegelijkertijd dat veel klanten opkijken naar de dag van de verhuizing. Daarom proberen we onze expertise, effitiëntie en werk vloeiend uit te voeren zodat jij het als prettig ervaart en vertrouwen hebt in je keuze om voor ons te kiezen, zoals velen je voorgingen.

wat doen wij precies

Wij zijn een ‘nationale verhuizer’ met internationale contacten over de grens en overzees. Wij zijn een premium verhuisbedrijf, dus geen ‘student verhuizer’ of ‘budget verhuizer’, maar wel betaalbaar. Tot de mogelijkheden behoren het volgende: