Wie zijn wij

Onze missie

Jij bent onze klant. Efficient, veilig, schadevrij en een hoge mate van service, betrouwbaarheid en anonimiteit. 

Wij zijn verhuizers, vakkundig, efficiënt, premium, betaalbaar. Wil je een verhuizer op niveau? Een die begrijpt dat je niet elke dag je gehele bezit verhuist. Vreemde mensen in huis, maar toch discreet, persoonlijk, en betrouwbaar. Hoe fijn is het dat je een verhuizer hebt die respectvol omgaat met je persoonlijk bezit en voelt aan hoe een verhuizing begeleid en uitgevoerd wordt rekening houdend met je wensen! 

Verhuizer Naarden

Bijzondere ervaringen

Klanten, jong en oud, met bijzondere ervaringen, verhalen en op pad naar iets nieuws! Soms leuk, soms niet. Wij zorgen ervoor dat je geen stress zal hebben met je verhuizing. Wij brengen rust op de dag van je verhuizing zodat je het kan loslaten en toekijken hoe wij zorgvuldig je bezit van A naar B verplaatsen.

Voor ons een dagelijkse taak, onze broodwinning. Wij beseffen dat bijna al onze klanten opkijken naar de dag van de verhuizing. Dit weten wij, en proberen onze expertise, efficiency en werk vloeiend uit te voeren zodat jij het uit eindelijk als een prettige ervaring voelt en vertrouwen heeft in de keuze die je gemaakt heb voor ons!

wat doen wij eigenlijk

Wij zijn een ‘nationale verhuizer’ maar hebben internationale contacten voor over de grens en overzees. Wij zijn premium, dus geen ‘student verhuizer’ en geen ‘budget verhuizer’ maar wel betaalbaar. Tot de mogelijkheden behoort:

  • Verhuizen van A naar B
  • Verhuizen van A naar B plus de- en montage
  • Verhuizen van A naar B plus de- en montage plus inpakken
  • eventueel ook uitpakken
  • Opslag zowel kort als lang